Sök
  • Agneta Häll

Den långa höstrakan


En tidigare kollega sa alltid när vi kom tillbaka från semestern "att nu startar den långa höstrakan, bara ostört arbete fram till Jul". Det var på den tiden semestern var samordnad till juli i Sverige. Det är fortfarande nästan ostört arbete ända fram till Jul, men semester kan man ju ta lite närsom numera och inget fel med det. I år har vi besökt Paris och Prag, fantastiska städer, som bjuder på allt. Två intensiva dressyr kurser med de Iberiska pållarna och en kurs i silversmide har jag också lyckats att klara av. Bra för både kropp och knopp, koncentration och koordination. Hjärnutvecklande helt klart.

Jag har fått lära mig att redigeringsarbete är en huvudsyssla i det akademiska arbetet. Det är karaktärsdanande och nyttigt. Texten blir tydligare i varje redigeringssteg. Bara att kavla upp ärmarna och kämpa på. Det är spännande att se hur ett omfattande och motspänstigt empiriskt material faktiskt klarnar mer och mer och att jag får fram huvudspåren. Förhoppningsvis blir de nästföljande artiklar enklare att strukturera upp.

Strax är det Allhelgona och Halloween. Vackert och stämningsfullt i höstmörkret, men också lite bus och fest. Skön höst på er.


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla