Sök
  • Agneta Häll

GOD JUL och Gott Nytt ÅR


2016 har varit ett spännande och händelserikt år.

I februari 2016 avslutade min kollega Helen Gustafsson och jag ett flerårigt projekt som vi har drivit tillsammans med arbetsförmedlingen i Angered. Tillsammans med Helen och mig har flera lärare arbetat med oss i projektet, Camilla Wikström, Karin Färnlöf- Clarin, Jan-Peder Eliasson och Jan Hulten. Vi har arbetat med integration och kultur, samt olika arbetsmarknadsåtgärder. Det har varit verkligt lärorikt, spännande och utmanande för oss.

Senare under våren började min fortsatta akademiska bana att ta fart med uppstart och deltagande i ett forskningsprojekt. Medel har sökts och anslagits av Handelsbankens Jan Wallander stiftelse. I oktober blev jag antagen som doktorand vid institutionen för Arbetsvetenskap och den sist pusselbiten föll därmed på plats. Jag ser verkligen fram mot det fortsatta arbetet och vad det skall föra med sig.


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla